Nieuws van Vitruvius Bouwkostenadvies

1-6 van 14
Pagina - 1 - 2 - 3

3 oktober 2018

Nieuwbouw hoofdkantoor Appèl

Bedrijfscateraar Appèl uit 's-Hertogenbosch opent begin oktober 2018 een nieuw belevingscentrum aan de A2. Medewerkers en opdrachtgevers kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Vitruvius heeft tijdens de verschillende fases de financiële begeleiding verricht. Bekijk hier de bouw van dit bijzondere gebouw.

Deel dit bericht

10 juli 2018

Een nieuw model Algemene Bouwplaatskosten

Op 20 maart jl. presenteerden de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen (NVBK) en Bouwend Nederland een nieuw model Algemene Bouwplaatskosten (ABK), ABK wordt gezien als kosten van voorzieningen, productiemiddelen + arbeid die in het project worden gebruikt, maar niet direct aan onderdelen van het bouwobject kunnen worden toegerekend.          

In de praktijk is het volgens de NVBK niet voor iedereen altijd duidelijk geweest, welke kosten onder algemene bouwplaatskosten vallen. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren door innovatie van het bouwproces, zoals BIM, nieuwe kostensoorten bij gekomen die tot de ABK kunnen worden gerekend. Om eenduidigheid te krijgen hebben beide organisaties hun modellen samengevoegd en geactualiseerd.          

Download brochure, ABK model 2018     

Download flyer, ABK model 2018Deel dit bericht

29 mei 2018

Vitruvius is op zoek naar een nieuwe collega!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als bouwkostenadviseur? Zoek niet verder..... Vitruvius Bouwkostenadvies heeft een vacature voor een HBO-er met een bouwkundige achtergrond. Vitruvius Bouwkostenadvies staat voor betrokkenheid, een professionele aanpak en een prima werksfeer. Bekijk de bedrijfsfilm voor een goede, eerste indruk van ons bedrijf. Voor meer informatie over de vacature, kijk hiernaast.


Deel dit bericht

24 januari 2018

David en Nicole verder als partners

Vitruvius Bouwkostenadvies bouwt aan haar toekomst.

Na een intensieve mooie samenwerkingsperiode van alweer 12 jaar, gaan David en Nicole samen verder als partners van Vitruvius Bouwkostenadvies. Een grote stap, die niet uit kon blijven. Waar 2018 nog maar net is begonnen, kijken David en Nicole graag verder en zien zij de toekomst vol vertrouwen tegemoet. 

Dit gaat er veranderen.

Op wat kleine wijzigingen van bedrijfsgegevens na, brengt het partnerschap geen merkbare veranderingen met zich mee. Sterker nog, we zetten met deze koerswijziging juist in op het vasthouden van de kwaliteit, service en dienstverlening die u van ons gewend bent. 

Proost u mee?


Deel dit bericht

5 december 2017

Waar wij NEN 2699 erg laten spreken, mag NEN 0512 vandaag niet ontbreken

Rondom het Sinterklaasfeest komen er ieder jaar nogal wat incidenten voor. Variërend van gesmolten chocoladeletters of gewonden door het gebruik van oude pepernoten tot aan een slecht geklede Hulp-sinterklaas. De NEN 0512 geeft richtlijnen voor de viering van het Sinterklaasfeest. Wist u dat er regels zijn voor het gooien van pepernoten? Waarom heeft het geen zin om de schoen bij de verwarming te zetten? Het staat allemaal in de NEN 0512.


NEN 0512Deel dit bericht

11 oktober 2017

Nieuw model Algemene Bouwplaatskosten (ABK) in de maak!

De Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen (NVBK) en Bouwend Nederland werken samen aan een nieuw model  Algemene Bouwplaatskosten (ABK). De laatste brochure vanuit de NVBK is van 1998, het model van Bouwend Nederland is van 2010. Door ontwikkelingen in de sector, zoals BIM, is het van belang het model ABK te actualiseren. Door dit gezamenlijk te doen, wordt eenduidigheid over wat tot de ABK behoort,  in de sector nagestreefd. Het nieuwe model zal in 2018 verschijnen.
Vanuit Vitruvius Bouwkostenadvies is Nicole van Kuijk betrokken bij dit initiatief en is zij lid van de werkgroep.


Deel dit bericht

1-6 van 14
Pagina - 1 - 2 - 3