Nieuwbouw Hoofdkantoor Appèl

Nieuwbouw Hoofdkantoor Appèl

Bedrijfscateraar Appèl uit ’s-Hertogenbosch gaat een nieuw belevingscentrum bouwen aan de A2. Medewerkers en opdrachtgevers kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Openheid, duurzaamheid en gastvrijheid typeren het nieuwe onderkomen. De belangrijkste reden om te verhuizen is ruimtegebrek door de flinke groei de afgelopen jaren.Het nieuwe hoofdkantoor wordt een opvallend gebouw met een bijzonder uiterlijk. Er wordt bewust geen gasaansluiting aangelegd, het gebouw heeft 400 zonnepanelen voor eigen energieopwekking en er wordt gebruik gemaakt van duurzame houtmaterialen en daglicht- en aanwezigheidsgestuurde LED verlichting.
Tijdens verschillende fases heeft Vitruvius de financiële begeleiding mogen verrichten. Tevens is de aannemersbegroting geanalyseerd.

Opdrachtgever: Qwinq

Architect:De Twee Snoeken

Locatie: 's-Hertogenbosch

Omvang (BVO):  2932m2

Verleende diensten:

  • Financiële begeleiding gedurende SO, DO en TO Analyseren van de aannmersbegroting