Actueel

Gruune Cross

Vitruvius bouwkostenadvies stapt 1 juli met z’n allen op de fiets om voor het goede doel een mooi bedrag binnen te halen.
Lees Meer

Opleiding voor Kostendeskundige Bouw editie 2022

Inschrijven voor de opleiding Kostendeskundige Bouw editie 2022 kan nu!
Lees Meer

Word jij onze nieuwe collega?

Hier vind je het aanbod van onze vacatures. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur een open sollicitatie en wij nemen zeker contact met je op.
Lees Meer

New Beginnings: stedelijke vernieuwing in Amsterdam Nieuw-West

Vitruvius heeft gedurende het gehele bouwtraject de financiële begeleiding verzorgd voor New Beginnings. In dit nieuwe woongebouw aan de Diderotstraat komen 104 jongerenwoningen.
Lees Meer

BDB over de wijzigingen van het bouwbesluit

Vanaf 1 januari zijn de wijzigingen van het bouwbesluit ingegaan. Lees meer over de consequenties voor de kosten van deze wijzigingen.
Lees Meer

Op zoek naar een stageplaats?

Ben je op zoek naar een interessante stage/leerwerkplek?
Lees Meer

Aan de studie!

Een leven lang leren … dat geldt ook voor Vitruvius!
Lees Meer

Afvalbeheerder zet troef in bij bouw circulair hoofdkantoor

In de afvalsector spreken ze allang niet meer van afval. Daar hebben ze het liever over herbruikbare grondstoffen.
Lees Meer

Start Bouw Zwembad Valkenhuizen in Arnhem

Op maandag 1 juli 2019 vond de officiële start van de bouw van het Zwembad Valkenhuizen in Arnhem plaats.
Lees Meer

Cita wint competitie voor ontwerp IKC Maarssen

Cita heeft de Europese aanbesteding gewonnen voor de total engineering van het Integraal Kindcentrum Maarssen aan het Harmonieplein.
Lees Meer

Vitruvius op het sportveld!

Vitruvius is tegenwoordig ook op het tennisveld te vinden! Gedurende de komende seizoenen wordt het damesteam RCW4 van RCW Waalwijk door ons gesponsord.
Lees Meer

Een nieuw model Algemene Bouwplaatskosten

Op 20 maart jl. presenteerden de Nederlandse Vereniging van Bouwkostendeskundigen (NVBK) en Bouwend Nederland een nieuw model Algemene Bouwplaatskosten (ABK), ABK wordt gezien als kosten van voorzieningen, productiemiddelen + arbeid die in het project worden gebruikt, maar niet direct aan onderdelen van het bouwobject kunnen worden toegerekend. In de praktijk is het volgens de NVBK…
Lees Meer

Nieuwbouw hoofdkantoor Appèl

Bedrijfscateraar Appèl uit ‘s-Hertogenbosch opent begin oktober 2018 een nieuw belevingscentrum aan de A2. Medewerkers en opdrachtgevers kunnen hier kennismaken met de laatste trends op gebied van food en hospitality. Vitruvius heeft tijdens de verschillende fases de financiële begeleiding verricht. Nieuwsgierig naar onze projecten? Bekijk dan onze projectenpagina Bekijk onze projecten VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN? BEL…
Lees Meer

Schiet de bouwsector zichzelf in de voet

Schiet de bouwsector zichzelf in de voet? De bouwprijzen lijken te exploderen. Veel projecten gaan ‘on hold’. Een hard gelag voor opdrachtgevers die willen bouwen. En aannemers die achter het net vissen. Is dit de voorbode van een nieuwe crisis? Naar aanleiding van deze prikkelende stelling gingen verschillende participanten in het bouwproces met elkaar in…
Lees Meer
Contact opnemen

Europalaan 28D,
gebouw HNK
5232 BC  DEN BOSCH

T: 073 220 00 64
E: info@vitruviusbouwkostenadvies.nl

Aanmelden Nieuwsbrief