Beatrixschool Utrecht

Over het project

Opdrachtgever:

Architect:

Locatie:

Omvang (BVO):

 

PCOU Willibrord

Cita Architecten

Utrecht

1360 m2

 

Na ruim 50 jaar werd het tijd voor vervanging. Het oude schoolgebouw in de Meern maakt ruimte voor nieuwbouw. De basisschool zal voldoen aan de huidige wensen, met daarin een multifunctionele ruimte, een speellokaal en in het bijzonder een atelier. Het twee lagen tellende gebouw krijgt een fijne, uitnodigende entree met podiumtrap. Extra leuk detail: op het metselwerk (d.m.v. tegelplateaus) worden tekeningen van kinderen verwerkt.

Gedurende het voorlopig-, definitief- en technisch ontwerp heeft Vitruvius de bouwkostenbegroting opgesteld.

 

 

Over het project

Opdrachtgever: PCOU Willibrord

Architect: Cita Architecten

Locatie: Utrecht

Omvang (BVO): 1360 m2

Na ruim 50 jaar werd het tijd voor vervanging. Het oude schoolgebouw in de Meern maakt ruimte voor nieuwbouw. De basisschool zal voldoen aan de huidige wensen, met daarin een multifunctionele ruimte, een speellokaal en in het bijzonder een atelier. Het twee lagen tellende gebouw krijgt een fijne, uitnodigende entree met podiumtrap. Extra leuk detail: op het metselwerk (d.m.v. tegelplateaus) worden tekeningen van kinderen verwerkt.

Gedurende het voorlopig-, definitief- en technisch ontwerp heeft Vitruvius de bouwkostenbegroting opgesteld.