Clubgebouw Mosa ’14

Over het project

Opdrachtgever:

Architect:

Locatie:

Omvang (BVO):

Ariëns CS

Ariëns CS

Oijen

660 m2

Clubgebouw Mosa '14 ondergaat een renovatie. Het pand wordt aan de buitenkant opgefrist en krijgt binnen een nieuwe functionele indeling. Met deze nieuwe indeling wordt ook een extra 77 m2 BVO aan het gebouw toegevoegd om meer kleedruimte te creëeren.

Meerdere varianten en de exploitatiekosten zijn door Vitruvius berekend tijdens de schetsontwerp fase.

 

 

Over het project

Opdrachtgever: Ariëns CS

Architect: Ariëns CS

Locatie: Oijen

Omvang (BVO): 660 m2

Clubgebouw Mosa '14 ondergaat een renovatie. Het pand wordt aan de buitenkant opgefrist en krijgt binnen een nieuwe functionele indeling. Met deze nieuwe indeling wordt ook een extra 77 m2 BVO aan het gebouw toegevoegd om meer kleedruimte te creëeren.

Meerdere varianten en de exploitatiekosten zijn door Vitruvius berekend tijdens de schetsontwerp fase.