Milieustraat Cure

Over het project

Opdrachtgever:

Architect:

Locatie:

Omvang (BVO):

Cure Afvalbeheer

architecten|en|en

Eindhoven - Acht

1470 m2

Cure Afvalbeheer maakt een duidelijk circulair statement met de bouw van het nieuwe kantoor. Afval bestaat niet meer, we spreken liever over herbruikbare grondstoffen. Het kantoor is bekleed met hergebruikt hout, een glasfaçade van deels hergebruikt glas, oude betontegels zijn verwerkt in de vloeren en wanden en oude matrassen en spijkerbroeken zijn gebruikt voor de isolatie.

Het transparante en toegankelijke gebouw is energieneutraal en zal in de toekomst alle typen afdelingen met elkaar verbinden.

Vitruvius heeft gedurende de fases SO, VO, DO en TO van het bouwproces, de financiële begeleiding verleend.

 

 

Over het project

Opdrachtgever: Cure Afvalbeheer

Architect: architecten|en|en

Locatie: Eindhoven - Acht

Omvang (BVO): 1470 m2

 

 

 

Cure Afvalbeheer maakt een duidelijk circulair statement met de bouw van het nieuwe kantoor. Afval bestaat niet meer, we spreken liever over herbruikbare grondstoffen. Het kantoor is bekleed met hergebruikt hout, een glasfaçade van deels hergebruikt glas, oude betontegels zijn verwerkt in de vloeren en wanden en oude matrassen en spijkerbroeken zijn gebruikt voor de isolatie.

Het transparante en toegankelijke gebouw is energieneutraal en zal in de toekomst alle typen afdelingen met elkaar verbinden.

Vitruvius heeft gedurende de fases SO, VO, DO en TO van het bouwproces, de financiële begeleiding verleend.