ODS De Vuurvogel

Over het project

Opdrachtgever:

 

Architect:

Locatie:

Omvang (BVO):

 

Prokind Scholengroep / Anculus b.v.

 

RoosRos architecten

Spijkenisse

1511 m2

 

Dit project betreft een renovatie van het schoolgebouw, waarbij met name de vernieuwde gevelopeningen en de groene gevel (verticale vegetatie) opvallen. Voor extra licht in het gebouw is er een verhoogd nieuw daklicht geplaatst in het hart van het gebouw.

Diverse kastenwanden en een verplaatsbaar podium/schoolbibliotheek voorzien in uitgebreide interieur-oplossingen.

Vitruvius heeft gedurende het hele traject de financiële begeleiding verzorgd.

 

 

Over het project

Opdrachtgever: Prokind Scholengroep / Anculus b.v.

Architect: RoosRos architecten

Locatie: Spijkenisse

Omvang (BVO):   1511 m2 m2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit project betreft een renovatie van het schoolgebouw, waarbij met name de vernieuwde gevelopeningen en de groene gevel (verticale vegetatie) opvallen. Voor extra licht in het gebouw is er een verhoogd nieuw daklicht geplaatst in het hart van het gebouw.

Diverse kastenwanden en een verplaatsbaar podium/schoolbibliotheek voorzien in uitgebreide interieur-oplossingen.

Vitruvius heeft gedurende het hele traject de financiële begeleiding verzorgd.