Sportcentrum VU

Over het project

Opdrachtgever:

Architect:

Locatie:

Omvang (BVO):

 

Vrije Universiteit Amsterdam

Slangen + Koenis Architecten

Amstelveen

3837 m2

 

Het sportcentrum van de Vrije Universiteit Amsterdam wordt verbouwd en uitgebreid. Eén van de oude gymzalen maakt plaats voor een opdeelbare 24 bij 44,2m sporthal. Daarnaast wordt een bouwdeel gerealiseerd waarin kantoren, 700 m2 fitness en 250 m2 sportlab worden ondergebracht. De verbouwing van de voorbouw maakt een royale en overzichtelijke hoofdas mogelijk, waarin een gezondheidscentrum zal worden gehuisvest.

 

Vitruvius heeft financiële begeleiding verleend gedurende het Voorlopige Ontwerp (VO), Definitief Ontwerp (DO) en de bestekfase. Daarnaast zijn de exploitatiekosten berekend tijdens de gebruiksfase en ook het aanbestedingsresultaat is geanalyseerd.

 

 

Over het project

Opdrachtgever: Vrije Universiteit Amsterdam

Architect: Slangen + Koenis Architecten

Locatie: Amstelveen

Omvang (BVO): 3837 m2

Het sportcentrum van de Vrije Universiteit Amsterdam wordt verbouwd en uitgebreid. Eén van de oude gymzalen maakt plaats voor een opdeelbare 24 bij 44,2m sporthal. Daarnaast wordt een bouwdeel gerealiseerd waarin kantoren, 700 m2 fitness en 250 m2 sportlab worden ondergebracht. De verbouwing van de voorbouw maakt een royale en overzichtelijke hoofdas mogelijk, waarin een gezondheidscentrum zal worden gehuisvest.

 

Vitruvius heeft financiële begeleiding verleend gedurende het Voorlopige Ontwerp (VO), Definitief Ontwerp (DO) en de bestekfase. Daarnaast zijn de exploitatiekosten berekend tijdens de gebruiksfase en ook het aanbestedingsresultaat is geanalyseerd.