Sporthal Achter de Tuintjes

Over het project

Opdrachtgever:

Architect:

Locatie:

Omvang (BVO):

 

Gemeente Gilze en Rijen

Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten

Gilze

2.957 m2

 

In opdracht van de gemeente Gilze en Rijen heeft Vitruvius op basis van het VO, de kostenberekeningen voor de nieuwbouw en renovatie gemaakt.

Zowel de renovatie als ook de nieuwbouw creëeren een open en groen aanzicht van 'Achter de Tuintjes'. De architect heeft ervoor gekozen de hoogte in te gaan en gebruik te maken van duurzame materialen. Zo krijgt de sportzaal een groene gevel, wordt het dak opnieuw geïsoleerd en is de nieuwbouw compleet voorzien van een houten afwerking met hoge puien.

 

 

Over het project

Opdrachtgever: Gemeente Gilze en Rijen

Architect: Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten

Locatie: Gilze

Omvang (BVO):   2.957 m2

In opdracht van de gemeente Gilze en Rijen heeft Vitruvius op basis van het VO, de kostenberekeningen voor de nieuwbouw en renovatie gemaakt.

Zowel de renovatie als ook de nieuwbouw creëeren een open en groen aanzicht van 'Achter de Tuintjes'. De architect heeft ervoor gekozen de hoogte in te gaan en gebruik te maken van duurzame materialen. Zo krijgt de sportzaal een groene gevel, wordt het dak opnieuw geïsoleerd en is de nieuwbouw compleet voorzien van een houten afwerking met hoge puien.