SWZ Zonhoven

Over het project

Opdrachtgever:

Architect:

Locatie:

Omvang (BVO):

Van Aarle De Laat

Pauwert Architectuur

Son en Breugel

18.552 m2

 

Voor zorgorganisatie SWZ wordt, te midden van de natuur, een prachtig woonpark gerealiseerd, bestaande uit meerder woon- en zorggebouwen.  
De verouderde gebouwen en woningen van het huidige Zonhove maken plaats voor mooie, ruimere en toekomstbestendige voorzieningen.

Vitruvius is gedurende de ontwerpfases betrokken geweest bij de budgetbewaking en de bouwdagen.

 

 

Over het project

Opdrachtgever: Van Aarle De Laat

Architect: Pauwert Architectuur

Locatie: Son en Breugel

Omvang (BVO):  18.552 m2

 

Voor zorgorganisatie SWZ wordt een prachtig woonpark gerealiseerd te midden van de natuur. Op Zonhove wonen en werken cliënten en medewerkers in een toekomstbestendige, functionele, duurzame en mooie leefomgeving. De visie op zorg is in de loop der jaren veranderd en de nieuwbouw zal deze veranderende inzichten reflecteren.
 
Gedurende het VO heeft Vitruvius een actieve rol gespeeld op het gebied van budgetbewaking.