Burmandwarsstraat

Over het project

Opdrachtgever:

Architect:

Locatie:

Omvang (BVO):

 

Stichting CPS Burmandwarsblok

Harvey Otten

Amsterdam

4958 m2

 

In opdracht van de Stichting Burmandwarsblok is Vitruvius betrokken bij het plan dat door de bewoners van de Burmandwarsstraat is geopperd. Uitgangspunt is een flat uit de jaren tachtig met achterstallig onderhoud op een prachtige plek aan de Weesperzijde in Amsterdam, waar de bewoners graag willen blijven wonen. Het project behelst een renovatie én een toevoeging van een extra verdieping op de flat.

Vitruvius heeft de bewonersgroep financieel geadviseerd gedurende het DO.

 

 

Over het project

Opdrachtgever: Stichting CPS Burmandwarsblok

Architect: Harvey Otten

Locatie: Amsterdam

Omvang (BVO): 4958 m2

 

In opdracht van de Stichting Burmandwarsblok is Vitruvius betrokken bij het plan dat door de bewoners van de Burmandwarsstraat is geopperd. Uitgangspunt is een flat uit de jaren tachtig met achterstallig onderhoud op een prachtige plek aan de Weesperzijde in Amsterdam, waar de bewoners graag willen blijven wonen. Het project behelst een renovatie én een toevoeging van een extra verdieping op de flat.

Vitruvius heeft de bewonersgroep financieel geadviseerd gedurende het DO.