Over Vitruvius

Vitruvius Bouwkostenadvies is een betrokken bouwkostenadviesbureau met ruime ervaring in het leveren van nauwkeurige en leesbare begrotingen voor bouwkosten, exploitatiekosten en levensduurkosten.
Vitruvius Bouwkostenadvies is een deskundige adviespartner gedurende het hele traject, van initiatief-fase tot uitvoerfase. Slimme rekenmethodes, jarenlange ervaring en een klantgerichte instelling maken Vitruvius Bouwkostenadvies tot hét adviesbureau voor helder, begrijpbaar en goed onderbouwd advies.

Bedrijfshistorie

Vitruvius Bouwkostenadvies is in 2004 opgericht door David Meijer, adviseur bouw- en exploitatiekosten, en hij vernoemde het adviesbureau naar Marcus Vitruvius Pollio (ca. 85-20 v. Chr.). Vitruvius schreef de klassiek geworden ‘Architectura’ (‘Over de bouwkunst’). Zijn credo was dat bij het ontwerp moest worden uitgegaan van het gebruik; een visie die Vitruvius Bouwkostenadvies ruim tweeduizend jaar later opnieuw in de praktijk brengt. Vanaf 2006 is Nicole van Kuijk ook werkzaam als kostendeskundige bij Vitruvius en na een intensieve samenwerkingsperiode van 12 jaar, zijn David en Nicole samen verder gegaan als partners van Vitruvius Bouwkostenadvies.

Over de aanpak van Vitruvius Bouwkostenadvies vertelt David Meijer:

 

“Begrotingen dienen duidelijk te zijn voor alle deelnemende partijen, ook in die vroege planfase. De enige goede begroting is immers die begroting waar consensus over is.”

 

Dat projectontwikkelaars, architecten, aannemers en andere opdrachtgevers zich vinden in deze filosofie, blijkt wel uit het indrukwekkende aantal projecten dat Vitruvius Bouwkostenadvies jaarlijks naar volle tevredenheid afrondt.

vlagtest
den-bosch-1030x687

AFSPRAAK MET VITRUVIUS BOUWKOSTENADVIES?
BEL VANDAAG NOG MET 073 220 00 64

Of neem contact op via mail

Contact opnemen

Europalaan 28D,
gebouw HNK
5232 BC  DEN BOSCH

T: 073 220 00 64
E: info@vitruviusbouwkostenadvies.nl

Aanmelden Nieuwsbrief