Home > Projecten

Renovatie

ACCU gebouw

Details

Op de campus van de Universiteit Utrecht staat het ACCU gebouw. De naam doet vermoeden dat het een energieopslag is, maar dat is het niet. De afkorting ‘ACCU’ staat voor: Academisch Computer Centrum Utrecht. Op wat installaties in de kelder na, is het gebouw grotendeels leeg, maar daar komt verandering in! Er zijn renovatieplannen om op de begane grond 46 werkplekken, twee vergaderruimtes, een pantry en aanlandplekken te maken. Zo kan het Facilitair Service Centrum en de afdeling Vastgoed en Campus vanuit deze plek hun dienstverlening organiseren.

Binnen blijven de karakteristieke betonnen dakliggers behouden. Aangezien het hier vrij donker is, worden er vier extra ramen gemaakt in de noordgevel van het gebouw. Daarnaast krijgt het gebouw dakisolatie en nieuwe dakbedekking waardoor het gebouw weer voldoet aan energielabel C.

Vitruvius heeft de installatiekostenbegroting in de PvE fase, de bouw- en installatiekostenbegroting in de DO fase opgesteld en de begrotingen van de aannemers geanalyseerd.

Locatie:

Omvang (BVO):

Opdrachtgever: 

Architect: 

No items found.